Warta

  • Parentah pikeun Pangropéa Alat Olahraga

    Parentah pikeun Pangropéa Alat Olahraga

    1. Pangropéa pakakas olahraga lem kulit jenis ieu pakakas utamana ngawengku baskét, bal, tegangan sabuk, jeung sajabana, kalawan jumlah badag, pamakéan lega tur laju utilization tinggi.Kelemahan alat koloid kulit ...
    Maca deui
  • Ilubiung dina kagiatan cai bisa ngaronjatkeun kabagjaan manusa

    Ilubiung dina kagiatan cai bisa ngaronjatkeun kabagjaan manusa

    Hariwang ngeunaan dampak negatif pandémik coronavirus dina kaséhatan fisik sareng méntal, panilitian énggal anu ditugaskeun ku British Marine Association sareng canal & River trust, organisasi nirlaba pikeun pangropéa walungan di Inggris, nunjukkeun yén milu dina kagiatan cai ...
    Maca deui
  • latihan antihipertensi poean- Olahraga sarta Kabugaran Milih

    latihan antihipertensi poean- Olahraga sarta Kabugaran Milih

    1. Slow cycling Ciri olahraga slow cycling saluyu jeung kabutuhan olahraga pasien hipertensi.Bisa ningkatkeun fungsi jantung, nyegah hipertensi, nyegah obesitas jeung saterusna.Ogé bisa éféktif bersantai tegangan méntal sarta ngagentos émosi....
    Maca deui