Tentang Kami

Profil Perusahaan

NINGBO HOTSION SPORT AND LEISURE PRODUCTS CO., LTD Tempatna di Kota Ningbo, mangrupikeun supplier profésional khusus dina Olahraga, Alat Kabugaran, Produk Luar, Seri BBQ, Alat Tulis, Karajinan sareng Produk Kantor.

Pabrik kami nutupan aréa 5000 m².Sareng kami lulus auténtikasi sistem kualitas BSCI, SEDEX, Walmart FCCA.Kami gaduh tim unggulan anu fokus kana sumber produk, pamekaran & desain, kontrol kualitas & pamariksaan sareng operasi.Kami nyayogikeun produk sakola sareng kantor lengkep sareng ngapdet produk inovatif sacara rutin.Urang keukeuh dina produk kualitas rutin.Urang keukeuh dina produk kualitas, layanan unggulan, harga lumrah jeung pangiriman timely pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang. Ayeuna, urang ngarepkeun gawé babarengan malah leuwih gede jeung konsumén luar negeri dumasar kana kauntungan silih.Upami anjeun peryogi sarat alat tulis sareng produk kantor, mangga ngahubungi kami.Kami percanten yén kami bakal nyayogikeun naon anu anjeun pikahoyong salaku pamundut anjeun henteu paduli kualitas atanapi harga!Perusahaan kami bakal janten pasangan anu tiasa dipercaya!

download

Kami geus ilubiung dina loba paméran dagang di imah jeung di mancanagara, kalawan profésional tukang dagang internasional, tim inspeksi husus, tim tracking logistik sarta jasa ngaropéa profésional pikeun konsumén.parusahaan induk urang Ningbo Hotsion Impor sarta Ékspor CO., LTD didirikan dina 2015. Simkuring gaduh suppliers bagian profésional sarta saluran produsén.Kualitas salawasna tugas utama urang.Kami nyayogikeun jasa kualitas luhur sareng tim desain seni profésional kalayan harga anu kompetitif, Prinsip kami pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng para nasabah.

Produk

Produk kami parantos ngembangkeun kategori di handap ieu, anu disambut pisan ku pariwisata, luang sareng olahraga

Pandangan sudut anu luhur tina peralatan hiking anu teratur pikeun naék disimpen dina papan kayu rustic.

Parabot outdoor

3d Rendering bal olahraga on backgorund kai.Set bal olahraga.Alat olahraga sapertos maén bal, baskét, baseball, ténis, bal golf pikeun tim sareng maén individu pikeun rekreasi sareng ningkatkeun kaséhatan

Bola Produk jeung Tujuan

Jalma olahraga anu pikaresepeun damel sareng dumbbells di gim

Kabugaran Suplai

Kulawarga Bersenang-senang Nangtung Ngawelah Babarengan di Samudra dina Isuk-isuk Cerah Éndah

Olahraga cai

Rombongan babaturan maén bal di pantai dina latar tukang laut surup

Senang luang

awéwé ngora Asian ieu manjang atawa haneut-up awakna saméméh latihan ku ngajalankeun on pantai isuk-isuk sarta meunang hawa seger.potret model kabugaran awéwé.Konsep latihan jeung kaséhatan alus.

Olahraga Luar

Bahan baku urang anu kualitas luhur diimpor bahan anyar jeung domestik anyar bahan kualitas luhur, nu minuhan panyalindungan lingkungan standar Éropa sarta Amérika.

kuantitas urutan minimum urang bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sabenerna konsumén.Urang tiasa OEM.Urang boga rupa-rupa pilihan ngeunaan warna.Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun ngajalajah rupa-rupa skéma gawé babarengan.