. Borongan adjustable 24 / 40 Kg Dumbell Gym Produsén jeung eksportir |Hotsion

Adjustable 24/40 Kg Dumbel Gym

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung
  • Bahan
  • Ukuran 24/40 KG
  • Tipe Luar / jero ruangan
  • Fitur Dumbbell adjustable
  • 24kg: 0.58kg * 2 + 1.16kg * 2 2.32kg * 2 + 3.32kg * 2 + 3.24kg x2 + cecekelan 2.15kg + base 2kg
  • 40 kg: 2*1kg +2*2.2kg + 2*3.1kg +2* 4.22kg +2*7.14kg+ Cecekelan 3.92kgx1 + base 2.5kg x1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    WechatIMG2279
    WechatIMG2300
    WechatIMG2301

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Karton

    Waktos prosés:

    kuantitas 1 - 2 > 1000 kg
    Est.Waktos (dinten) 7 poé 7-20 poé

    Fungsi

    WechatIMG2278
    WechatIMG2276

    —— Fungsi Produk sareng panggunaan dumbbells

    1. Dumbbell bangku pencét, bangku pencét téh pangalusna sarta panggancangna jalan pikeun latihan pectoralis utama, deltoid na biceps brachii.Mimiti, anjeun kedah ngagolér dina bangku.Upami anjeun latihan di bumi, anjeun tiasa milih bangku kalayan tékstur anu keras.Ulah lengkungan tonggong anjeun sareng hips atanapi tahan napas anjeun.Ieu bakal nyieun otot anjeun leungit kontrol.Teras lengkah dina taneuh kalayan dampal suku pinuh, tahan dumbbell dina unggal leungeun, ngabengkokkeun siku anjeun, nempatkeun palem dua leungeun ka arah suku, jejeg dina bagian luhur awak, sarta tetep sumbu dumbbell hiji. séntiméter luhureun nipple.

    Ku cara kieu, otot dada bisa aub dina exerting gaya.Lajeng, lalaunan buka duanana leungeun kana dua sisi, sarta lalaunan nurunkeun duanana leungeun.Nalika dumbbell ragrag kana manteng otot kadua leungeun, nyorong dumbbell ka luhur.Nalika ngadorong ka luhur, jaga sikep nyiwit siku sareng rada condong ka hareup.Jaga jarak lega antara panangan pikeun ngalatih otot utama pectoralis, sareng jarak anu sempit pikeun ngalatih otot deltoid.

    2. Linggih angkat samping, métode latihan ieu utamana pikeun laksana kebat tengah gurat otot deltoid.Lengkah 1: diuk datar dina bangku samping, nempatkeun suku anjeun datar dina taneuh, tetep suku anjeun rubak sarua jeung taktak anjeun, sarta leungeun anjeun alami droop.Jaga palem anjeun sabalikna sareng tahan bentuk dumbbell, teras angkat panangan anjeun ka luhur.Ulah angkat dumbbell ku ngalungkeun eta.Tarik dumbbell ka luhur dina busur semi-circular, angkat ka posisi deukeut akar ceuli bari, lajeng leupaskeun dumbbell ka handap sapanjang busur aslina, sarta ngulang aksi.

    3. Linggih ka handap tur bending, ieu utamana jalan panggancangna na paling éféktif latihan biceps brachii.Kahiji, diuk nepi terus awak luhur rada tilted ka hareup.Leungeun kénca luhureun pingping kénca.Dumbbell dicekel ku leungeun katuhu sacara alami droops dina katilu jero pingping.Leungeun katuhu mertahankeun sudut 45 ° jeung pingping, sarta lontar ka jero.Lajeng lalaunan angkat dumbbell kana dada dina jalur busur semicircular, cicing sakedap, lajeng cageur aksi jeung jalur kontraksi aslina.Ngulang latihan ku leungeun kénca jeung katuhu.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras: