. Grosir Serat Karbon Roller Skating Sapatu Ngageser Gratis Skating Produsén sareng Ékspor |Hotsion

Serat Karbon Sapatu Roller Skating Ngageser Free Skating

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung / Bodas
  • Bahan Bahan keras PP ramah lingkungan (berwarna terang sareng teu aya bauan)
  • Ukuran 36-45
  • Bearing ABEC-7 Chrome Bearing
  • Ukuran kabayang Kualitas luhur ngagem-resisting Perfusion PU roda 85A ; 36-39: 74/76/76/74mm;40-45: 78/80/80/78mm
  • Chassis Chassis Aluminium terpadu
  • cap jempol Hard boot toe cap
  • Tipe Luar
  • Fitur Kalayan bantal hawa transparan TPR
  • Gesper Gesper kaamanan + ngaitkeun adjustable
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    img (1)
    img (2)
    img (3)
    img (5)
    img (6)
    img (7)
    img (9)
    img (10)
    img (11)

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: 1 pasang / kotak warna, 4 pasang / karton

    Waktos prosés:

    Kuantitas (Pasangan) 1 - 4 >4
    Est.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun

    Pangropéa

    1. Musuh alam roller skates: cai, keusik, lebu, roller skates péso sésana, bantalan, paku, jeung sajabana, mangrupakeun produk logam, sieun cai.Keusik sareng lebu ngagem henteu ngan ukur roda, tapi ogé bantalan.

    2. Coba teu skate dina jukut, tapi pasti moal dina leutak, pasir atawa poé hujan.

    3. Dina raraga miceun Uap jeung bau jero sapatu, Anjeun bisa meuli sapasang kantong areng awi, sarta nempatkeun kana sapatu sanggeus unggal roller skating.Sapatu sareng kandung kemih jero anu tiasa dicabut ogé tiasa dicabut sareng dibersihkeun.

    4. Pikeun ngajaga sapatu handap anjeun tina lebu atawa bulu kusut, meuli sapasang péso sésana nyertakeun teras nahan aranjeunna dina sanggeus rollerblading.

    5. pangropéa biasa tina roller skates

    img (4)
    img (8)

    Masalah umum

    1. Sateuacan mastering kaahlian skating, milih hiji tempat cocog pikeun roller skating.Kriteria anu pas, dina cara anu samar, nyaéta anjeun ngageser dina set ieu tanpa kéngingkeun urut suku.Nyebarkeun, teu di lamping, mudun, aya undak-usuk, aya lolongkrang dina taneuh roller skating, utamana patut ngingetkeun nyaéta semén jeung jalan aspal, jauh kasampak mulus pisan, tapi kanyataanana, salian ngan diaspal jalan, éta jalan normal taun tangtu suku pisan bumpy, utamana teu cocog pikeun beginners anyar pikeun neuleuman roller skating.

    2. Saméméh dimimitian roller skating, pariksa heula naha sapatu anu dipaké ogé, kaasup tali sapatu, belts énergi anu ketat, maké paku, kuku anu ketat, jsb Bréh, maké gear pelindung alus.Sateuacan lulus uji t-rem klub, paké alat pelindung lengkep pikeun unggal kagiatan rutin.Nalika anjeun siap, anjeun kedah ngalakukeun kagiatan pemanasan sareng kagiatan pemanasan pikeun muka sadaya sendi sareng otot.Saatos éta, anjeun tiasa ngalakukeun squat pikeun murid dasar, sareng anjeun tiasa pencét pikeun kembang datar.Saatos 5 dugi ka 10 menit, anjeun tiasa geser ngurilingan lapangan sababaraha kali pikeun bersantai teras ngamimitian latihan ayeuna.

    3. Ngeunaan gulat, beginners roller gulat mindeng teu bisa dihindari, malah supir heubeul bakal mindeng ngagulingkeun, jadi ulah sieun gulat, euweuh éra, maké gear pelindung alus, hese tatu serius.Diajar ogé kumaha carana ngaleutikan tatu tina ragrag.Contona, dina gulat ngageser, coba ragrag ka hareup, ngandelkeun penjaga siku jeung dengkul ngajaga diri, lajeng ngandelkeun inersia ngagulung ka gigir pikeun ngaleupaskeun gaya.Upami teu aya inersia ka hareup dina latihan tihang, dina kalolobaan kasus, réspon setrés bakal ngagunakeun dua leungeun pikeun ngadukung taneuh, anu kawilang bahaya.Akselerasi gravitasi dikonsentrasikeun dina dua leungeun sakedap, anu gampang nyababkeun karusakan kana pigeulang.Ku alatan éta, coba teu make leungeun pikeun ngarojong taneuh, sarta ngagunakeun wewengkon badag awak maksa.Lamun anjeun teu bisa ngadalikeun leungeun anjeun, ngabengkokkeun siku anjeun pikeun cushion aranjeunna.

    4. Ngeunaan scrubbing jalan.Tong semet jalan mun gagal tes T-brake!!Tong semet jalan mun gagal tes T-brake!!Tong semet jalan mun gagal tes T-brake!!Penting pisan yén éta kedah diulang tilu kali.Lamun teu lulus test rem T swasta béak ka sikat jalan, aya kacilakaan masarakat teu tanggung jawab.Salaku senior, abdi tiasa ngartos rarasaan seger jalma anyar ngeunaan roller skating na yearning maranéhanana pikeun aktivitas tiis tina lukisan jalan, tapi kaayaan lalulintas di jalan téh pajeulit, sarta hese pikeun mastikeun kasalametan maranéhanana tanpa kamampuhan tangtu ngageser na. ngerem.Bréh, dina prosés nyisir jalan, pastikeun kasampak di lampu lalulintas, taat kana aturan lalulintas, geser di sisi katuhu jalur sapédah atawa trotoar, sarta ulah sideku dina jalan sempit.Sajaba ti éta, sikat jalan peuting, éta pangalusna mun maké baju conspicuous atawa hiasan, ku kituna batur perhatikeun anjeun ulah tabrakan.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras: