. Borongan Inflatable Standup Sup ngawelah Board Surfboard Produsén jeung eksportir |Hotsion

Inflatable Standup Sup ngawelah Board Surfboard

  • spésifikasi 11' * 34'' * 6''
  • Diménsi 335mm × 86,5mm × 15mm
  • Beurat kotor 11 kg
  • Beurat bersih 10,5 kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    Pandangan tukang lalaki Asia luncat tina sasak kai kana latar laut biru.Ngalayang bébas ka langit.Gaya hirup pakansi usum panas.

    Badag Lauk nyiduh Cai

    Budak ngora surfing di cai deet

    Edisi Barudak

    3

    Pinggang Biru

    5

    Kuya Beureum

    Rincian

    Bahan tina Awak Utama: Brushed PVC

    Single-sisi Kandel: 1,2 mm;2800 gsm;Kapadetan: 500D

    Border Bahan: PVC netting lawon;Lapisan jero (ketebalan 0.52mm) Kain jaring PVC + Lapisan luar (ketebalan 0.7mm) Kain jaring PVC

    Skid-tahan Bahan: Kelas-U EVA splicing

    Prosés Manufaktur: The napel résin aslina diimpor diadopsi pikeun beungkeutan hawa panas, nu boga kaunggulan kakuatan beungkeutan kuat, éfék ingetan gas alus sarta pangaruh panyalindungan unggulan ngalawan lila-lipet panonpoé-paparan jeung tilepan.

    Jinis papan selancar

    1. Panjang dewan - leuwih ti 9 suku panjang, cocog pikeun beginners.

    2. dewan pondok - panjangna kirang ti 7 suku, nu milik dewan gelombang skill.

    3. Piring gun - sempit tur panjang, dirancang maén kaluar gelombang badag kawas Hawaii.

    4. dewan lemes - dinamis sarta fléksibel, teu diwatesan ku ukuran gelombang, cocog pikeun beginners.

    5. Ngambang rakit - dewan lega tur speed robah lalaunan.Ieu cocog pikeun beginners latihan dina dewan gelombang.

    6. Awak manusa surfing - tanpa ngagunakeun parabot nanaon, nempatkeun awak manusa dina pantai deet, ngambang dina cai ku ngojay, sarta nyorong eta kalawan ombak.

    Pertimbangan Surfboard

    1. nalika mawa surfboard a, Anjeun kudu nengetan tempat péngkolan.Nalika disimpen dina taneuh, éta kedah dirawat kalayan ati-ati.Lamun ditempatkeun dina keusik kudu ditutupan ku keusik ulah kabawa angin.

    2. nalika kaluar ka pantai nganggo papan selancar, sudut nahan papan selancar dina panangan anjeun kedah dina garis anu lempeng.Ulah nempatkeun papan selancar di hareup awak anjeun pikeun nyegah ombak nabrak awak anjeun.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras: