. Borongan outdoor kémping Double Lapisan Premium Tenda Produsén sarta Éksportir |Hotsion

Outdoor kémping Double Lapisan Premium Tenda

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Salaku gambar atanapi ngaropéa
  • Bahan serat karbon, polyster, pu
  • Ukuran 240 * 210 * 135 cm
  • Tipe Luar, kémping
  • Fitur fashionable, multifunctional tur merenah
  • Ngaran Ganda tenda hidrolik otomatis
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    WechatIMG13947
    WechatIMG13948
    WechatIMG13950
    WechatIMG13950
    WechatIMG13951

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Karton 1 pc / kantong

    Waktos prosés:

    kuantitas 1 - 2 > 300 PCS
    Est.Waktos (dinten) 5-7 poé 20-35 poé

    OEM / ODM Service

    1. Simkuring gaduh tim design urang sorangan, specializing di jasa ngaropéa.

    2. parusahaan urang boga pabrik dedicated, ti desain keur transporttion, urang bisa ngajawab eta pikeun anjeun.

    Tipe Ténda

    1. Triangular tenda (herringbone tenda): triangular tenda kémping téh lolobana struktur ganda-lapisan.Pipa beusi Herringbone dipaké salaku ngarojong di hareup jeung tukang, sarta cross bar dipaké di tengah pikeun ngarojong tenda internal tur masang tenda éksternal, nu paling umum dina tahap awal.

    2. Tenda Kubah: tenda kémping ngawangun kubah basajan pikeun nyetél, gampang dibawa sareng terang.Éta cocog pikeun perjalanan luang umum sareng anu pang populerna di pasar ayeuna.

    3. héksagonal tenda: tilu kutub atawa opat kutub rojongan cross diadopsi, sarta sababaraha ngadopsi genep desain kutub, anu nengetan stabilitas tenda.Éta mangrupikeun gaya umum tina tenda "Alpine".

    4. Tenda Ridge: ngawangun kawas hiji imah ubin leutik mandiri, rojongan biasana opat juru jeung opat kolom, sarta hateup struktural ngawangun lamping anu erected di dinya.jenis ieu tenda umumna jangkung tur gede pisan, cocog pikeun motorists atanapi kawilang tetep operasi lapangan kémping, ku kituna ogé katelah wahana dipasang tenda.

    5. Parahu handap tenda: jenis ieu tenda téh kawas parahu buckled deui sanggeus eta dipasang.Bisa dibagi jadi dua kutub jeung tilu kutub.Sacara umum, tengah mangrupikeun kamar tidur sareng dua tungtung mangrupikeun tenda aula.Dina desain, perhatian dibayar ka streamline buktina angin, anu ogé salah sahiji gaya tenda umum.

    Kapasitas tenda

    Nalika ngagaleuh hiji tenda, lebar umumna tiasa diitung salaku 65cm.Upami dianggo ku dua jalma, lebarna kedah sahenteuna 130cm.Panjangna umumna henteu kirang ti 2 méter, sareng jangkungna tiasa dipilih upami diperyogikeun.

    Aya ogé tips leutik di dieu.Mun anjeun backpacking, Anjeun kudu milih hiji tenda tunggal atawa ganda anu gampang pikeun nyimpen jeung lampu.Nanging, upami anjeun nyetir ka tempat kemah ku nyalira atanapi nyandak murangkalih sareng piaraan, anjeun tiasa milih ukuran kahiji atanapi kadua dumasar kana kabutuhan anjeun.Contona, upami dua sawawa make eta, Anjeun bisa milih hiji tenda tilu jalma.Ruang tenda langkung ageung sareng rohangan kagiatan langkung nyaman.Upami anjeun peryogi langkung seueur rohangan, anjeun tiasa mertimbangkeun nyandak ka lobi atanapi kanopi.

    Parameter séjén

    Tahan cai

    curtain exterior waterproof jeung curtain interior breathable dua titik penting pikeun tenda kualitas luhur.

    Palapis tenda anu paling umum nyaéta palapis PU.Ketebalan palapis PU sareng téknologi palapis nangtukeun sipat waterproof lawon.Ketebalan palapis dinyatakeun dina mm, nunjukkeun jangkungna kolom waterproof statik tina palapis dina kaayaan laboratorium.lawon curtain umumna adopts lawon breathable.The perméabilitas lawon breathable nyaeta bidirectional.Nalika kalembaban éksternal luhur, Uap ogé bakal nembus kana lawon.

    Waterproof 300mm: umumna dipaké pikeun tenda pantai / sun shading tenda / katun tenda keur halodo jeung saeutik hujan.

    Waterproof 800mm-1200mm: tenda kémping basajan konvensional.

    Waterproof 1500mm-2000mm: umumna, anu waterproof tenda téh luhureun kolom cai 1500mm, nu bisa nyegah sedeng pikeun hujan beurat.

    Waterproof 3000-4000mm: eta bisa nyegah rainstorm kontinyu.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras: