. Grosir warni hiking sapédah ransel Ngabuburit ransel Produsén jeung eksportir |Hotsion

Warna-warni Hiking Sapédah ransel Ngabuburit ransel

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung jeung OEM COLOR
  • Bahan PVC / Kulit Honeycomb
  • Ukuran 8.66L * 17.91 H inci
  • Tipe Luar, Biking, kémping
  • Fitur fashionable, multifunctional tur merenah
  • Ngaran kantong sapédah
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    WechatIMG13946
    WechatIMG13945

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Karton 1 pc / kantong pe

    Waktos prosés:

    kuantitas 1 - 2 > 300 PCS
    Est.Waktos (dinten) 7 poé 20-35 poé

    Kumaha carana milih

    —— Kumaha carana milih ransel ngabuburit

    1. Sistem mawa knapsack: sistem mawa knapsack diwangun ku piring tukang, sabuk taktak, sabuk dada sareng sabuk.Piring tukang dipaké pikeun ngarojong sakabéh knapsack.

    2. Cai mibanda ventilasi, ventilasi jeung desain Sistim wicking kesang.Nalika tunggang gunung, ranselna digantelkeun kana tonggong.Upami tonggongna henteu ventilasi sareng kesang caket katutupan dina tonggong, éta bakal ngarareunah pisan.Papan résin bolong ditambahkeun kana ransel pikeun misahkeun tonggong tina awak.

    3. lawon.Sacara umum, kantong tunggang dijieunna tina PU coated lawon nilon (kayaning PU coated 450D poliéster jeung 210D nilon), nu boga épék waterproof, cangreud anti garing, ngagem lalawanan jeung lalawanan cimata.Kain mangrupikeun determinan utama daya tahan ransel.

    4. Naha sistem loading nyaeta lumrah.Backpacks biasana diwangun ku tas utama, kantong samping, tas napel, jsb tunggang backpacks biasana leutik, teu leuwih ti 30L, umumna 10L, 14L, 18L, 20L, 25L, jsb Ku alatan éta, ngaliwatan desain tas di unggal. bagian tina ransel, urang bisa hadé allocate objék, ngagunakeun rasional kapasitas, sarta tangtu, éta leuwih penting pikeun gampang nyandak.

    5. Lamun purchasing, nengetan deui naha ieu titik konci tina ransel tunggang dina sadia.Pilih merek ransel, modél sareng kapasitas dumasar kana waktos perjalanan, jarak sareng barang anjeun.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras: