. borongan Barudak kareta lesod bisa giliran supir kareta lesod balap ka kareta lesod Scooter suplai salju usum Produsén jeung Éksportir |Hotsion

Kareta lesod Barudak tiasa janten supir balap kareta lesod pikeun suplai salju usum tiris skuter

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung jeung OEM COLOR
  • Bahan Beusi
  • Ukuran 50 * 120 * 38 cm
  • Beurat 4 kg
  • Tipe Luar
  • Ngaran Giring barudak
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    7e2424578c93dffa5d0d4c04ba19100
    753cdbfc7207099920d954ab4be0237

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Karton 1 pc / karton

    Waktos prosés:

    kuantitas 1 - 2 > 300 PCS
    Est.Waktos (dinten) 7 poé 7-25 poé

    produk

    1. Dimensi sakabéh produk anu 50 * 120 * 38cm,

    2. Loading kapasitas nepi ka 160 pon

    3. Dilengkepan tali tarik sarta setir sirkular

    4. Kalawan rem, éta bisa numpak aman

    5. Struktur pigura baja padet, diaméterna 19 / 22mm

    Pilihan custom

    warna cet custom sadia

    Logo merek ngaropéa

    syarat bungkusan ngaropéa

    Jenis

    Jenis populér tina olahraga salju

    1. Anjing narik sleds

    Upami anjeun resep ningali sababaraha pilem Hollywood, anjeun kedah ningali gambar anjing anu narik sledges dina pilem.Mun anjeun cukup untung datang ka Pyrenees atanapi Alps di Éropa, Anjeun ogé bisa ngalaman rarasaan nyokot kareta lesod anjing lokal.The husky lincah tur denok bakal narik kareta lesod maju gancang, nu bisa disebut lalampahan ngimpi.

    2. Mobil Salju

    Pikeun loba jalma anu geus pernah keuna snowmobiles, olahraga ieu bisa jadi misterius sarta kompléks.Tapi lamun geus ngalaman eta sakali di jalma, anjeun bakal manggihan yén éta, kawas gerakan mékanis sejen, ngan perlu ngawasaan sababaraha ngamimitian, mareuman, akselerasi, ngerem sarta téknologi lianna pikeun ngamimitian gampang.Mobil salju tiasa masihan anjeun perasaan "bumi dibuka pikeun kuring".Coba waé.

    3. Sapédah ban gendut

    Nu disebut sapédah ban gemuk téh sabenerna sapédah gunung modifikasi kalayan ban kandel.Asalna di Amérika Serikat.Salami anjeun naek éta, anjeun tiasa naek kalayan gampang dina salju.Olahraga ieu populer pisan di Éropa ayeuna.Nyaan nikmat naek bebas dina salju.Tapi, sapédah ban gendut henteu gampang dikontrol sapertos anu disangka jalma.Sateuacan anjeun leres-leres ngamimitian olahraga ieu, anjeun kedah diajar kaahlian nyetir anjeun.

    4. Salju kart

    Seueur jalma kedah ngalaman perasaan nyetir kart di bumi biasa.Kanyataanna, nyetir a go kart on salju leuwih seru.Sanajan olahraga ieu hurung saeutik bahaya sarta gélo, bisa mere jalma rarasaan soaring hormon adrénal.Ieu pisan adiktif.Mun anjeun cukup untung pikeun nyobaan olahraga ieu, anjeun bakal cinta eta.


  • saméméhna:
  • Teras: