. Borongan Pelatihan atawa Hiburan Tipe Golf Goals Produsén jeung eksportir |Hotsion

Pelatihan atanapi Hiburan Tipe Golf Goals Goals

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung jeung OEM COLOR
  • Bahan Kuat nyulam hexgaon bolong + 1 "elastis kabeungkeut kaluar net, 11MM serat kutub.
  • Mémori kualitas baja beusi 6*2MM
  • Ukuran L215 * W215 * H275CM
  • ukuran pakét produk 86*86*7CM
  • beurat 6.5KG / set Tipe: Luar
  • Ngaran Folable prakték Golf Net
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    WechatIMG221
    WechatIMG220

    Bungkusan & Pangiriman

    pakét- 1 set / cecekelan seleting mawa kantong Lead Time:

    kuantitas 1 - 2 > 500 PCS
    Est.Waktos (dinten) 7-10 poé 15-35 poé

    Rincian

    Golf chipping net portabel pop-up golf prakték net foldable outdoor / indoor backyard golf target net

    Naha golfers peryogi jaring Golf?

    1.) komo peminat golf paling dedicated teu bisa dina lapangan golf sapanjang taun.Web kami bakal ngantep anjeun latihan iraha waé, dimana waé.

    2.) jeung jaring golf, Anjeun bisa latihan tanpa salempang nu leungit shot bakal ngaganggu tatanggana Anjeun.

    3.) bade driving range mahal jeung waktu-consuming.

    4.) gaduh jaring golf di bumi tiasa ngabantosan anjeun ngirangan biaya latihan, sahingga ngahémat waktos sareng artos.

    5.) kalawan jaring golf, anjeun tiasa latihan ayun anjeun merenah salami rék.Kalayan latihan, anjeun tiasa ngawangun inti sareng kakuatan otot anu anjeun peryogikeun pikeun suksés dina kaulinan anjeun.

    Fitur

    1.) ukuran idéal: 33x26 x 20 inci (kira-kira 83,8x66,0 x 50,8 cm) prakték, hiburan jeung hiburan spasi;Bisa dipaké di jero rohangan atawa di luar - idéal pikeun imah atawa kantor, padang rumput hejo atawa backyards, sanajan pikeun tailoring - kalawan kantong nilon pikeun travel gampang jeung mawa

    2.) gampang ngagunakeun: pamaké ramah desain pop-up, gancang jeung gampang instalasi - euweuh parabot diperlukeun, cangkang Velcro unik tiasa ngalereskeun bal golf;Kursus prakték luang atanapi profésional sareng réréncangan sareng kulawarga, dianggo langsung

    3.) 3 tujuan: mantuan ngaronjatkeun - akurasi cut pondok, posisi awak, kasaimbangan sarta sikep pikeun latihan ayun;Kalayan jaring samping pikeun nyekel bal anu nyasar, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kaleungitan chip atanapi ngabuang waktos ngumpulkeun bal golf saatos latihan.

    4.) kualitas luhur: dijieunna tina kualitas luhur bahan beurat-tugas, awét, beurat hampang, dibabawa tur foldable - teu gampang scratch, chip atawa maké;Tahan cuaca - sapanjang taun

    5.) Daptar bungkusan: 1 jaring rusak, 1 pad latihan, 1 papan skor, 3 bal golf busa, 1 kantong panyimpen nilon - kado anu sampurna pikeun lalaki, awéwé sareng pencinta golf

    6.) Ngarasakeun prakték golf iraha waé, dimana waé - pikeun kantor, bumi, padang rumput hejo sareng dimana waé.Koper nilon kalebet, merenah dimana waé di bumi!Cocog pikeun transportasi sareng neundeun.

    Balanja

    f55965d92cf38d73c8493c9c527b9b8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali