. Baskét Grosir Produsén jeung Ékspor |Hotsion

baskét

  • Tempat Asal Cina
  • Warna Hideung jeung warna OEM
  • Rim Inner Dia 45 cm
  • Ukuran backboard 122x72 x 3cm (48 inci) kalawan baki adjustable Spring pikeun pilihan
  • Ukuran Dasar Ukuran 110 x 75 x 20 cm
  • Ukuran pipah baja Dia.70 mm
  • jangkungna adjustable 230-305 cm
  • Mékanisme nyaluyukeun gampang
  • Portabel diwangun-di roda, bisa gampang dipindahkeun dina sudut condong tangtu
  • Dasar Padding 110kg cai atanapi 140kg pasir
  • Gampang ngumpul sareng ngabongkar
  • Ukuran bungkusan 132 x 86,5 x 27,5 cm
  • NW / GW 29,5 / 31,5 kg
  • TIPE Luar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gambar produk

    WechatIMG10235
    WechatIMG10238

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: kotak karton

    Waktos prosés:

    kuantitas 1 - 2 > 80 PCS
    Est.Waktos (dinten) 7 poé 10-25 poé

    Kaunggulan tina mobile baskét nangtung

    Pigura baskét mobile cocog pikeun sagala jinis tempat.Sabab boga basa jeung volume tangtu jeung beurat, eta bisa dibenerkeun jeung dipindahkeun sacara acak.Hal ieu kacida merenah ngagunakeun sarta bisa minuhan sarat jalma pikeun mindahkeun pigura baskét iraha wae.Pigura baskét mobile Sigana pisan atmosfir tina penampilan, sarta eta pisan kandel, nu bisa mawa rasa aman.Atlit moal ngarasa gugup dina prosés ngagunakeun éta, ku kituna aranjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan éta ragrag sareng cilaka.Ayeuna di seueur sakola, unit sareng sababaraha gimnasium, urang tiasa ningali yén pigura baskét mobile sapertos ieu dianggo sabab tiasa dipromosikeun iraha waé sareng parantos narik perhatian seuseueurna konsumen.Sacara umum, urang kudu meuli jenis ieu gaya, ku kituna lamun urang kudu mindahkeun di mangsa nu bakal datang, éta bakal pohara merenah.Éta henteu peryogi seueur tenaga kerja sareng masalah.Loba babaturan milih jenis ieu pigura baskét kusabab ieu, Ieu oge kaunggulan atra na.

    Jinis stan baskét sareng sistem

    Rak baskét mangrupikeun alat anu dipikabutuh pikeun lapangan baskét.Parabot olahraga baskét.Ieu ngawengku backboards jeung pilar backboard, nu erected di tengah duanana tungtung pangadilan baskét.Jinis hidrolik, tipe mobile, tipe tetep, tipe nongkrong, tipe petrel, tipe gun, jsb dipaké


  • saméméhna:
  • Teras: